Ϲилоама церковь

      

 

   
Ilmoitusasiat

Virtuaaliset ESV-lehdet

Internet-selainten muutosten myötä olemme joutuneet uusimaan mm. selaimen kautta luettavia ESV-lehtiä. Tämän tähden kaikkien ESV-lehtien lukeminen ei toistaiseksi onnistu. Pahoittelemme häiriötä.

 

ESV Lehden kansi

 

   
   
Todistuksia

Kuuntele todistuksia Jumalan ihmeellisestä johdatuksesta ja pelastavasta voimasta Klikkaamalla tästä!

 

   

 

   
Jumalan Sana

Jeesus

"Taivas ja maa katoavat, mutta minun Sanani eivät koskaan katoa."

Matteus 24:35

 

   

 

 

   

Ajankohtaista

Uudenvuoden kokous 2023-2024

   
   

информация


Добро пожаловать церкве евангельских христианов Силоама.


(Харютори 4, 00500 Хельсинки, тел. 09-718582)
Открыта: каждый день от 9 утра до 8 вечера
Собрания: среда в 19.00, суббота в 18.00, воскр. в 18.00

 

 

 

 

"Ибо так возлюбил Бог мир,

что отдал Сына Своего Единородного,

дабы всякий верующий в Него,

не погиб, но имел жизнь вечную."

От Иоанна 3:16

 

 

   
   

Kartta

Siiloan-seurakunta sijaitsee Helsingissä, Sörnäisissä
(Harjutori 4)Katso suurempi kartta

Sörnäisten metroasema

Siiloan-seurakunta

   

 

   

Mietelmiä 1

Dwight L. Moody

En ole milloinkaan nähnyt hyödyllistä kristittyä, joka ei tutkisi Raamattua. Jos ihminen lyö laimin raamatunlukemisen, hän voi rukoilla Jumalaa kuinka paljon tahansa jotta Jumala käyttäisi häntä palveluksessaan, mutta Jumala ei voi kuintenkaan käyttää häntä, sillä hänessä ei ole tällöin paljoakaan, minkä avulla Pyhä Henki voisi työskennellä!

Charles H. Spurgeon

Tomu Raamatullasi merkitsee ruostetta sielussasi! - Kukaan ei voi koskaan kasvaa irti Raamatusta. Kirja laajenee ja syvenee ikävuosiesi karttuessa, se on ehtymätön. Pitkä elämä riittää vain kävelymatkaan tämän suuren valonmantereen rantaa. Sana on kirjoittajansa tavoin . rajoittamaton, ääretön, loputon!

John R. Mott

Maailman tunkeutuminen seurakuntaan on uhka Kristuksen valtakunnan laajentumiselle. Kaikkina aikakausina kristittyjen mukautuminen maailmaan on johtanut hengellisen elämän puuttumiseen ja sen seurauksena hengellisen näyn ja yritteliäisyyden puuttumiseen. Maallistunut tai itsekeskeinen seurakunta ei voi koskaan evankelioida maailmaa!

Berridge

Rappion alku on yhteydessä rukouskammioon; kenenkään sydän ei kukoista ilman jatkuvaa sisäistä seurustelua Jumalan kanssa, eikä mikään korvaa sen puutetta.

   
   

Mietelmiä 2

Arthur T. Pierson

Jos lähetystyö laimenee, se tapahtuu siksi, että koko jumalisuuselämä on voimatonta. Ei noudateta käskyä mennä kaikkeen maailmaan, saarnaamaan kaikille, kunnes ei ole enää tahtoa taipua Jumalan tahtoon. On olemassa vähän oikeaa antamista, koska on vähän oikeaa elämää, ja koska puuttu lämmin suhde Jumalaan sydämen pyhyydessä, puuttuu toimiva yhteys Häneen armoistuimen edessä. Elämä, rukous, antaminen ja toimiminen liittyvät aina yhteen, ja niiden alhainen taso yhdessä merkitsee yleistä heikkoutta koko hengellisessä elämässä!

John Shearer

Jokaisessa herätyksessä korostuu uudelleen seurakunnan lähetystyön luonne. Ihmiset palaavat Golgatalle ja maailma nähdään uudelleen Kristuksen silmin. Kristuksen ääretön sääli täyttää sydämen, ja Golgatan herättämä rakkaus vaatii koko suurta maailmaa Hänen uhrinsa hedelmäksi!

   
   

Mietelmiä 3

Tersteegen

Oi elävä virta, oi armon säde! Joka Sinua odottaa, ei odota turhaan.

Samuel Chadwick

Helluntain suuri ihme oli opetuslapsissa tapahtunut muutos. Tulikaste muutti heidät.